Sıvı E vitamini nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Sıvı E vitamini nasıl kullanılır?
  2. Saç için E vitamini nasıl kullanılır?
  3. Cilt ampulleri nasıl kullanılır?
  4. C vitamini serumu yüze nasıl uygulanır?
  5. C vitamini cilde nasıl uygulanır?
  6. Vitamin C Serum nasıl kullanılır?

Sıvı E vitamini nasıl kullanılır?

E Vitamini Yağı Ne İşe Yarar, Nasıl Kullanılır?

  1. E vitamini yağını Hindistan cevizi yağı ya da zeytinyağı ile karıştırın.
  2. Saç köklerine masaj yaparak bu karışımı sürün.
  3. Yaklaşık yarım saat bekleyin.
  4. Bol su ile durulamayı unutmayın.

Saç için E vitamini nasıl kullanılır?

Saçınızın boyutuna bağlı olarak 15-20 E vitamini kapsülü alın ve bir kabın içerisinde dökün. Eğer kalın bir kıvam alırsa zeytinyağı ile seyreltin. Saç derisinden başlayarak tüm saçınıza uygulayın. Vitamini saçlarınızda 30 dakika beklettikten sonra saçlarınızı yıkayın.

Cilt ampulleri nasıl kullanılır?

Bir püf nokta; cilt ampullerini temiz cilde uyguladıktan sonra ılık havluyla yüzünüze 15-20 dk. uygulayın. Böylelikle cilt ampullerinin daha etkili olmasını sağlayabilirsiniz. Cilt ampulleri, sadece cilt sorunlarına karşı kullanılmaz. Cilt ampulleri genel cilt bakımı için de kullanabilecek etkili ürünlerdir.

C vitamini serumu yüze nasıl uygulanır?

Genel anlamda bakıldığında, C vitamini serumlarını cildinizi temizledikten ve tonik uyguladıktan sonra, nemlendiriciden önce kullanabilirsiniz. C vitamini serumundan elinize birkaç damla alıp, parmak uçlarınızla hafifçe masaj yaparak cildinize uygulayabilirsiniz.

C vitamini cilde nasıl uygulanır?

AMPULÜ SIKARAK UYGULAMAYA BAŞLAYIN Çoğu küçük bir damlalığa sahiptir. Hafifçe sıkın ve bırakın. Ardından yüzünüze birkaç damla olacak şekilde cildinize nazikçe sürün. Cildinize parmaklarınızla masaj yapın.

Vitamin C Serum nasıl kullanılır?

Sabah ve akşam temizlenmiş cildinize masaj yaparak uygulayabileceğiniz cilt serumunu nemlendiriciden önce tonikten ise hemen sonra kullanmalısınız. İnce bir katman halinde uygulayacağınız C vitamini serumunun etkilerini kısa süre içerisinde görmeye başlayacaksınız.