Üzerlik tohumu neden yanmıyor?

İçindekiler:

  1. Üzerlik tohumu neden yanmıyor?
  2. Üzerlik otu tütsü ne işe yarar?
  3. Üzerlik otu nasıl içilmeli?
  4. Üzerlik otu evde nasıl yakılır?

Üzerlik tohumu neden yanmıyor?

Üzerlik tohumu yanmıyor diyorsanız kullandığınız tohumları bir süre güneşte bırakarak nemini aldırabilirsiniz. Nemlenen tohumlar zor yanar. Tohumlar su ya da tuz ile temas ederse gene yanması güçleşir. Üzerlik otu tütsüsü ya da üzerlik otu tohumlarını web sitemiz üzerinden güvenle temin edebilirsiniz.

Üzerlik otu tütsü ne işe yarar?

Üzerlik otu tütsü şeklinde yakıldığında ve kokusu alındığında, üst solunum yollarındaki iltihabın kurumasına yardımcı olmaktadır. - Üzerlik tohumuyla yapılan çay, boğaz kısmında oluşan tahribatı en az seviyeye indirir. Bakteri oluşumunu düşürücü etkisi olan Üzerlik Otu, birikmiş balgamın dışa atılmasını sağlayabiliyor.

Üzerlik otu nasıl içilmeli?

Üzerlik tohumu çayı demlemek için bir cezveye üzerlik tohumunu ekleyin. Tohumların üzerine 2 su bardağı suyu da ilave edin ve ocağın atını açın. Yaklaşık 10 dakika kadar kısık ateşte kaynattığınız çayı dinlendirmeye alın. Bu esnada cezvenin ağzını kapatırsanız, çayın besin değerini korumuş olursunuz.

Üzerlik otu evde nasıl yakılır?

Üzerlik Tohumu Nasıl Yakılır? Aktardan aldığınız üzerlik tohumunu bir tavaya koyun içine bir tutam tuz ekleyin ve ocakta yakmaya başlayın. Yanmaya ve duman çıkmaya başladığında evin içinde gezdirebilirsiniz.