Netflix ödenmezse ne olur?

İçindekiler:

  1. Netflix ödenmezse ne olur?
  2. Netflix istediğimiz zaman iptal olur mu?
  3. Netflix ödeme yöntemi nasıl silinir?
  4. Netflix ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?
  5. Netflix ödeme iptali nasıl yapılır?
  6. Netflix Türkiye nasıl iptal edilir?

Netflix ödenmezse ne olur?

Netflix'i iptal edersem ödeme yapmam gerekecek mi? Hesabınızı yeniden başlatmadığınız sürece üyelik ücreti tahsil edilmeyecektir. İptal ettiğiniz tarihte faturalama döneminiz henüz bitmemişse, hesap otomatik olarak kapanana kadar izleme yapmaya devam edebilirsiniz.

Netflix istediğimiz zaman iptal olur mu?

Netflix üyelik iptali için günün 24 saati hiçbir taahhüt, sözleşme ya da iptal ücreti olmadan üyeliğinizi iptal etmeniz mümkün. Eğer Netflix platformu hoşunuza giderse de hiçbir şey yapmanıza gerek yok. Üyeliğiniz siz iptal edene kadar devam edecektir.

Netflix ödeme yöntemi nasıl silinir?

Bir ödeme yöntemini hesabınızdan kaldırmak içi nHesap sayfanızda yer alan Ödeme bilgilerini yönet öğesini seçin ve istediğiniz ödeme yöntemini Sil seçeneğiyle kaldırın.

Netflix ebeveyn kontrolü nasıl yapılır?

Bir web tarayıcısından Hesap sayfanıza gidin. Ebeveyn Kontrollerini açın. Ebeveyn Kontrolleri bağlantısını görmüyorsanız bu, en son sürüme zaten sahip olduğunuz anlamına gelir ve her bir profil için kontrolleri uygulayabilirsiniz. Seçeneklerinizi görmek için Netflix'te Ebeveyn kontrolleri makalesini kullanın.

Netflix ödeme iptali nasıl yapılır?

Hemen aşağıda Netflix üyeliğinizi nasıl iptal edeceğinizi adım adım öğrenebilirsiniz. İlk olarak Netflix ana ekranında sağ üst köşede bulunan kullanıcı isminizin üzerine gelin ve "Hesabınız"a tıklayın. Sonrasında ise açılan sayfada "Üyelik ve Ödemeler" bölümünde yer alan "Üyeliği iptal et"e basın.

Netflix Türkiye nasıl iptal edilir?

Netflix üyelik iptali – Web Adım 1: Sağ üst köşedeki profil simgesinin üzerine gelin, açılan menüdeki “Hesap” butonuna tıklayın. Adım 2: Karşınıza çıkan sayfada sol tarafta bulunan “Üyeliği İptal Et” butonuna tıklayın. Ardından açılan ekrandaki “İptal İşlemini Tamamla” butonuna basarak işlemi onaylayın.