At kestanesi nasıl uygulanır?

İçindekiler:

  1. At kestanesi nasıl uygulanır?
  2. At kestanesi yenirmi ne işe yarar nasıl kullanılır?
  3. At kestanesi jeli nasıl kullanılır?
  4. At kestanesi suyu nasıl elde edilir?
  5. At kestanesi zararları nelerdir?
  6. At kestanesi yağı yüze sürülür mü?
  7. Farmasi at kestanesi masaj jeli neye iyi gelir?
  8. Farmasi at kestanesi masaj jeli nasıl kullanılır?

At kestanesi nasıl uygulanır?

At kestanesi yağı masaj yağı olarak kullanılabilir. Saçlara, şampuana birkaç damla katıp masaj yaparak uygulanabilir. At kestanesi yağı ve kremi gece yatmadan önce cilde uygulanabilir.

At kestanesi yenirmi ne işe yarar nasıl kullanılır?

At kestanesi ilk olarak kurutulur. Ardından öğütülerek toz haline getirilir. Hazırlanan bu karışım bir uzman gözetimine basur, varis, ishal gibi hastalıkların tedavisinde kullanılır. Genellikle bir bardak içme suyuna bir yemek kaşığı at kestanesi tozu ilave edilir.

At kestanesi jeli nasıl kullanılır?

  1. Eğer bu kremi varisli bölgede kullanacaksanız, at kestanesi kremini; günde 2 defa masaj yapar şekilde sorunlu bölgeye yedirerek sürmeniz yeterlidir. Düzenli kullanıldığında varislerin yok olduğunu görmeniz mümkün.
  2. Cildinizde şişen bölgelere; gün içerisinde 2 defa sürebilirsiniz.

At kestanesi suyu nasıl elde edilir?

AT KESTANESİ ÇAYI NASIL HAZIRLANIR? •At kestanesi çayı hazırlarken ilk önce ağacın kurutulmuş yaprakları ve kabuklarını kaynamış bir suya ilave edin. Daha sonra 5-6 dakika demlemeye bırakınız. Demlendikten sonra süzüp tüketebilirsiniz.

At kestanesi zararları nelerdir?

AT KESTANESİNİN ZARARLARI At kestanesi yağı faydalı bir yağ olsa da hamile ve emziren kadınların bu yağı kullanmaması önerilir. Ayrıca kan incelten ilaç kullananlar ve kanama sorunu olanlar da at kestanesini kullanmamalıdır. At kestanesi yağı çok fazla kullanıldığında böbreklere zarar verebilir.

At kestanesi yağı yüze sürülür mü?

At kestenesi yağının ciltte kullanımı şu şekilde önerilir; At kestanesi yağı ciltte krem gibi de kullanılabilir. Her gün kullanabilir, gece yatmadan önce de uygulama yapabiliriz. Gece uykuda hücreler yenilendiği için cilde çok iyi gelecektir.

Farmasi at kestanesi masaj jeli neye iyi gelir?

Vücudunuzdaki bütün ağrılarda etkilidir. Baş ağrısı, diş, boyun, sırt, bel, diz şişkinliklerinde, kol, bacak ve göğüs ağrılarında etkilidir. Kan dolaşımını hızlandırır. Varis oluşumunu engeller.

Farmasi at kestanesi masaj jeli nasıl kullanılır?

Farmasi x2 double effect pferde balsam 125 ml • çift etkili at kestanesi balsamı • masaj jeli • düzenli masaj yaparak uygulandığında kendine has ferah kokusu eşliğinde serinletmeye,sakinleştirmeye,ve rahatlatmaya yardımcı olur • yorgun bölgelere az miktarda sürülür ve hafifçe masaj yapılır • sabah ve akşam ...