Canan Karatay diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?

İçindekiler:

  1. Canan Karatay diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?
  2. Karatay'da 21 gun kurali nedir?
  3. Karatay diyeti ne yemeli?
  4. Zayıflamak için ne yapmalıyım Canan Karatay?
  5. Karatay diyetinde hangi meyveler yenir?
  6. 21 gün şekersiz diyet kaç kilo verdirir?
  7. Karatay Diyeti Meyve ne zaman yenmeli?
  8. Karatay diyetinde karpuz yenir mi?
  9. Canan Karatay Diyeti neler yasak?
  10. 21 günde en fazla kaç kilo verilir?
  11. Karatay diyetinde meyve yenir mi?
  12. Meyve öğün yerine geçer mi?

Canan Karatay diyeti ile 1 ayda kaç kilo verilir?

Karatay diyeti ile kaç kilo verilir : Canan Karatay diyeti yapanların çoğu bu diyet sayesinde 2 haftada 5 kilo verdiklerini bildiriyor. Karatay diyeti ile bir ayda 8 kilo vermek garanti olarak niteleniyor. Canan Karatay diyetinin en önemli artısı ise verilen kiloların geri alınmamasıdır.

Karatay'da 21 gun kurali nedir?

21 gün boyunca; Beyaz veya esmer şeker ve bunları içeren kek, kurabiye, çikolata, pasta, dondurma, meyveli yoğurt, puding, şekerli çay-kahve, meşrubat vb. yiyecekleri tüketmiyoruz. Şeker olarak yalnızca günde 2-3 porsiyon meyve ve 1 tatlı kaşığı bal veya pekmez veya 2 kare (10 g) bitter çikolata tüketebilirsiniz.

Karatay diyeti ne yemeli?

Karatay Diyeti'nde sağlıklı yağlar, protein kaynakları ve bazı karbonhidratlar serbest olarak tüketilebilir. Bu diyetin menüsünde et, balık, süt, peynir, yoğurt, yumurta, tereyağı, bakliyat, turşu, sebze, meyve ve ceviz, fındık, badem, yerfıstığı bulunmaktadır.

Zayıflamak için ne yapmalıyım Canan Karatay?

Diyet boyunca kahvaltı atlanmamalıdır. Canan Karatay diyetinde simit, açma, poğaça gibi yağlı hamur işlerinden uzak durulmalı, protein ağırlıklı beslenilmeli. Ara öğün çok yapmak isterseniz bu zamanlarda şekersiz Türk kahvesi ya da bitki çayları tüketebilirsiniz. Şeker ve tuz diyetin yasaklılarındandır.

Karatay diyetinde hangi meyveler yenir?

STANDART CANAN KARATAY DİYETİNDE SERBEST OLAN YİYECEKLER HANGİSİDİR? Bakliyat, ceviz, ayva, ayran, sebze çeşitleri, badem, çilek, elma, zeytinyağı, fındık, kiraz, bulgur, fındık yağı, fıstık, erik, tereyağı, armut, maden suyu, şeftali ve yoğurt.

21 gün şekersiz diyet kaç kilo verdirir?

21 GÜN ŞEKERSİZ DİYET LİSTESİ KAÇ KİLO VERDİRİR? Bu zayıflama programında 21 günün sonuna gelindiğinde; minimum dört (4) maksimum yedi (7) kilo verdirmektedir.

Karatay Diyeti Meyve ne zaman yenmeli?

Meyvelerin lifleriyle tüketilmesi önerisinde bulunan Karatay, şu bilgileri verdi: "Öğlen yemeği yerine ceviz içi, badem, fındık, fıstık gibi kuru yemişlerle birlikte mevsiminde tüketilecek bir adet portakal veya iki adet mandalina, lifiyle yendiğinde vücut için sağlıklıdır.

Karatay diyetinde karpuz yenir mi?

Kavun, karpuzlar çıkmaya başladığında hastalarımın ürik asitleri yükseliyor. Bu yüzden her şeyin aşırısı zararlı olduğu gibi kavun, karpuz tüketimine de dikkat edilmelidir. Çok bilinenin aksine kırmızı et, yumurta, kuru fasulye veya protein ürik asidi yükseltmez. 'Yerseniz kurtlu elma yiyin' diyorum.

Canan Karatay Diyeti neler yasak?

Karatay Diyeti Yasaklar Listesi
  • Ekmek başta olmak üzere gluten içeren arpa, çavdar ve yulaflı tüm besinler.
  • Rafine şeker ve şeker içeren tüm besinler.
  • Karpuz, kavun, üzüm, incir ve muz gibi yüksek oranda şeker içeriğine sahip olan meyveler.
  • Glisemik indeksi yüksek olan pirinç ve patates.
  • Margarin, ayçiçeği yağı
Daha fazla öğe...

21 günde en fazla kaç kilo verilir?

HORMON DİYETİNE GÖRE 21 GÜNDE 7 KİLO VERİLİYOR Hormon diyetine göre 21 günde 7 kilo vermek mümkün olarak gösteriliyor… Çünkü yapmanız gereken tek şey üç günlük evrelerden oluşan bir diyet uygulamanız ve sırayla et ve alkol, şeker, meyve, kafein, tahıl, süt ürünleri ve toksin içeren gıdaları tüketmemek!

Karatay diyetinde meyve yenir mi?

Meyvelerin lifleriyle tüketilmesi önerisinde bulunan Karatay, şu bilgileri verdi: "Öğlen yemeği yerine ceviz içi, badem, fındık, fıstık gibi kuru yemişlerle birlikte mevsiminde tüketilecek bir adet portakal veya iki adet mandalina, lifiyle yendiğinde vücut için sağlıklıdır.

Meyve öğün yerine geçer mi?

ANA ÖĞÜN MÜ ARA ÖĞÜN MÜ? Metabolizmamızın düzenli çalışması için ilk başta meyvenin ara öğünlerde tüketilmesi önerilir. Ayrıca kalorisi düşük tok tutucu, tüketimi kolay ve bulunabilirdir. Ana öğün olarak tüketilmesinde sakınca yoktur.