Reeder P13 Blue kac tl?

İçindekiler:

  1. Reeder P13 Blue kac tl?
  2. Reeder P13 Blue ram kac?
  3. Reeder nerenin telefonu?
  4. Çöp kutusu nasıl açılır?
  5. Reeder hangi markaya ait?
  6. Reeder kime ait?

Reeder P13 Blue kac tl?

Reeder P13 Blue 16 GB son 6 aylık fiyat değişim grafiği Dönem İçi En Yüksek Fiyat: 1.303,40 TLDönem İçi En Düşük Fiyat: 999,00 TLŞu Andaki Fiyat: 1.049,00 TLŞu andaki fiyat son 6 ayın en yüksek fiyatına göre 254 TL () daha ucuz.

Reeder P13 Blue ram kac?

Siz hayatı özgürce yaşarken, P13 Blue 4.080mAh pil gücü ile sınırları kaldırıyor. Android 9.0 işletim sistemi, 3 GB RAM, Mediatek işlemci ve 2 Ghz işlemci hızıyla gün boyu gücü doruklarda hissedeceksiniz. Yeni nesil teknoloji heyecan verici!

Reeder nerenin telefonu?

Türkiye'nin yerli markası reeder'ın, Samsun'da 8 milyon TL yatırım yaptığı yerli telefon fabrikasının açılışı yapıldı.Yaklaşık 100 kişinin çalıştığı fabrikanın açılışı reeder kurucu ortakları Uygar Saral ve Sezen Sungur Saral'ın ev sahipliğinde yapıldı.

Çöp kutusu nasıl açılır?

Sildiğiniz bir öğeyi geri almak istiyorsanız, orada olup olmadığını görmek için çöp kutunuzu kontrol edin.
  1. Android telefon veya tabletinizde Google Fotoğraflar uygulamasını açın.
  2. En altta, Kitaplık Çöp Kutusu'na. ...
  3. Geri yüklemek istediğiniz fotoğraf veya videoya dokunup basılı tutun.
  4. Alt tarafta, Geri Yükle'ye dokunun.

Reeder hangi markaya ait?

Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır. İlerleyen dönemlerde akıllı saat ve yapay zeka içerikli cihazların üretimi planlanmaktadır.

Reeder kime ait?

Türkiye'ye ilk olarak e-kitap okuyucuyu getirerek pazarda adından bahseden Reeder, marka olarak 2010 yılında tablet modelini piyasaya sunmuştur. Reeder Hangi Ülkenin Markası? Reeder bir Türk telefon markasıdır. Samsun ilindeki fabrikası üzerinde telefon üretimi yapmaktadır.