Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim nasıl girilir?

İçindekiler:

  1. Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim nasıl girilir?
  2. Selcuk Universitesi uzaktan mi?
  3. Selçuk üni uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?
  4. Selçuk Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?
  5. Selçuk Üniversitesi online eğitim mi?
  6. Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları Nasıl Olacak?
  7. S Ü neyin kısaltması?
  8. Uzaktan Eğitim Online Sınav nasıl oluyor?
  9. Uzaktan sınava telefondan girilir mi?
  10. Üniversitelerde online eğitim nasıl oluyor?
  11. Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?
  12. Uzaktan Sınav nasıl olacak?
  13. Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?
  14. Üniversite hibrit eğitim nasıl olacak?

Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim nasıl girilir?

Sisteme giriş için öğrenci işlerinizin verdiği https://obis.selcuk.edu.tr/ adresindeki öğrenci otomasyonuna giriş için kullandığınız şifreyi kullanarak uzaktan eğitim sistemine giriş yapabileceksiniz.

Selcuk Universitesi uzaktan mi?

ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE ! Yeni dönem Uzaktan Eğitim Sistemimizin çalışmaları devam etmektedir. Öğrencilerimizin sisteme aktarılması için Danışman onayları beklenmektedir. Danışman onayları 23.09.2021 tarihinde sonlanacaktır.

Selçuk üni uzaktan eğitim ne zaman başlıyor?

2021-2022 Güz Yarıyılı Uzaktan Eğitim Sistemi Öğrencilerimizin sisteme aktarılması için Danışman onayları beklenmektedir. Danışman onayları sona erdikten hemen sonra, 23.09.2021 tarihinde öğrencilerimiz de Uzaktan Eğitim sistemine giriş yapabileceklerdir.

Selçuk Üniversitesi Online Sınav Nasıl Yapılır?

❖ Çevrimiçi sınav (çoktan seçmeli/boşluk doldurma/eşleştirme) Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi (https://uzaktansinav.selcuk.edu.tr) üzerinden, yazılı sınav/ödev/proje (https://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir.

Selçuk Üniversitesi online eğitim mi?

Dr. Eken, “2020-2021 güz yarıyılında tamamen uzaktan eğitime geçilmiş olup dersin senkron veya asenkron işlenmesi, dersi veren öğretim elemanlarının isteğine bırakılmıştı. Sağlık Bilimleri ile ilgili birimlerde ise teorik dersler uzaktan verilmiş olup uygulamalı dersler yüz yüze yapıldı.

Selçuk Üniversitesi uzaktan eğitim Sınavları Nasıl Olacak?

Çevrimiçi sınav (çoktan seçmeli/boşluk doldurma/eşleştirme) Selçuk Üniversitesi Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi (https://uzaktansinav.selcuk.edu.tr) üzerinden, yazılı sınav/ödev/proje (https://uzaktanegitim.selcuk.edu.tr) üzerinden gerçekleştirilecektir. ... Her bir dersin sınavı ayrı ayrı olarak gerçekleştirilecektir.

S Ü neyin kısaltması?

Selçuk Üniversitesi, tarihinde Konya'da kurulmuş olan bir devlet üniversitesidir.

Uzaktan Eğitim Online Sınav nasıl oluyor?

Derslere ait örnek soru ve cevaplarına ulaşabilirsiniz. Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Uzaktan sınava telefondan girilir mi?

Bunun dışında meydana gelen bağlantı sorunlarında UZEM'in sorumluluğu yoktur. Gerekli tedbirleri almak öğrencinin sorumluluğundadır. Sınava tabletten/cep telefonundan giriş yapabilir miyim? Tablet ve cep telefonlarınızdan sınava girebilirsiniz.

Üniversitelerde online eğitim nasıl oluyor?

Üniversite eğitiminin bir parçası haline gelen online eğitim, mekâna ve zamana bağlı olmaksızın öğrencinin ve öğretim üyesinin kampüste bir araya gelme zorunluluğu olmaksızın, derslerin bilgisayar teknolojileri aracılığıyla, sanal ortamda, görüntülü ve sesli olarak işlendiği, öğrencilerin istediği zaman bu dersleri ...

Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim olacak mı?

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Aksoy, senato ve yönetim kurulu toplantısı sonrası yaptığı açıklamada senato üyelerine, 2021-2022 eğitim öğretim yılının yüz yüze yapılması yönünde alınan karar dolayısıyla teşekkür etti. ... Üniversite ve yönetim olarak gençlerimizin okullarına dönmelerini istiyoruz.

Uzaktan Sınav nasıl olacak?

Uzaktan Eğitim Sınav Sistemi Nasıldır? Vize Sınavları, internet üzerinden yapılmaktadır. Buna göre öğrenciler vize sınavlarını ev veya internet erişimi olan istediği bir ortamda bilgisayar başında "online" olarak yapacaktır.

Selçuk Üniversitesi Yüz yüze eğitim ne zaman?

Kararı sosyal medya hesabından duyuran Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Metin Aksoy "Üniversitemizin 19 Ağustos 2021 tarihli Senato Kararına göre, 20 Eylül itibarıyla 2021-2022 eğitim-öğretim yılında yüz yüze eğitim yapılacaktır. Sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle." ifadelerini kullandı.

Üniversite hibrit eğitim nasıl olacak?

ÜNİVERSİTELERDE HİBRİT EĞİTİM NASIL OLACAK? Üniversitelerde, derslerin yüzde 40'ı veya herhangi bir dersin yüzde 40'ı uzaktan eğitim yoluyla yapılabilecek. Üniversiteler, hibrit eğitim sürecinde derslere yarı zamanlı olarak okula gidebilecek. Bir bölümünü ise evde uzaktan eğitim modeli ile işleyecek.