Abdurrahim Albayrak kimdir nerelidir?

İçindekiler:

  1. Abdurrahim Albayrak kimdir nerelidir?
  2. Abdurrahim Albayrak ne is yapıyor?
  3. Abdurrahim Albayrak nereli kaç yaşında?
  4. Abdurrahim Albayrak kaç yaşında?
  5. Abdurrahim Albayrak nerede doğdu?
  6. Abdül Hamit Albayrak Kimdir?
  7. Altur ne zaman kuruldu?
  8. Altur un sahibi kim?
  9. Nihat Albayrak Kimdir?
  10. Albayrak Holding sahibi kim?
  11. Altur firma sahibi kim?
  12. Albayrak Turizm sahibi kim?

Abdurrahim Albayrak kimdir nerelidir?

Abdurrahim Albayrak (d. 13 Haziran 1954, Rize) Türk iş insanı ve spor yöneticisi. Altur Turizm Yönetim Kurulu Başkanı....
Abdurrahim Albayrak
DoğumAbdurrahim Albayrak 13 Haziran 1954 Rize, Türkiye
MilliyetTürkiye
MeslekYönetici, İş adamı
Resmî sitehttps://twitter.com/_AAlbayrak
2 satır daha

Abdurrahim Albayrak ne is yapıyor?

Menajer İş İnsanı Abdurrahim Albayrak/Meslekleri

Abdurrahim Albayrak nereli kaç yaşında?

Abdürrahim Albayrak yılında Rize'de dünyaya gelmiştir. İş insanı ve Galatasaray yöneticisidir. 9047 nolu Galatasaray Spor Kulübü üyesidir.

Abdurrahim Albayrak kaç yaşında?

67 yaşında (13 Haziran 1954) Abdurrahim Albayrak/Yaş

Abdurrahim Albayrak nerede doğdu?

Rize, Türkiye Abdurrahim Albayrak/Doğum yeri

Abdül Hamit Albayrak Kimdir?

Abdürrahim Albayrak, 1954 yılında Rize'de doğmuştur. İlkokulu Rize'de okudu. ... Askerliği bitince Almanya'da biriktirdiği parayla bir minibüs aldı ve memleketi Rize'de minibüs şöförlüğü yapmaya başladı. Daha sonra akrabalarının baskısıyla İstanbul'a taşındı.

Altur ne zaman kuruldu?

İşleri iyi gitti ve zaman içinde babasının gönderdiği parayla ikinci minibüsünü aldı. Daha sonra üçüncü, dördüncü derken birden o hattaki en fazla minibüse sahip kişi ünvanını kazandı. Daha sonra bu minibüs filosu Altur Turizm şirketinin temelini oluşturdu. 1977 yılında Altur'u kurdu.

Altur un sahibi kim?

Galatasaray'ın As Başkanlığını da yapan Abdurrahim Albayrak'ın hayat hikayesi her genç işadamlarına örnek olacak cinsten. İşte 3. Havalimanı ulaşım ihalesinde teklif veren Altur'un sahibi Abdurrahim Albayrak hakkındaki bilinmeyenler...

Nihat Albayrak Kimdir?

20 Haziran 2012 yılında Osmangazi İmam-Hatip Ortaokuluna Kurucu Müdür olarak görevlendirilmiştir. 2013 yılının Ekim ayında Okulumuz Tevfik İleri İmam Hatip Ortaokuluna Okul Müdürü olarak atanmıştır ve halen görevini devam ettirmektedir.

Albayrak Holding sahibi kim?

Albayrak Grubu, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak'ın ortak girişimleridir.

Altur firma sahibi kim?

Havalimanı'nın ulaşım ihalesinde teklif veren şirketler arasında ön plana çıkan Altur Turizm'in sahibi Abdurrahim Albayrak'ın dikkat çeken bir hayat hikayesi var. İş hayatına babasının dükkanında başlayan Albayrak, kamyonculuktan, minibüsçülüğe kadar birçok iş yapmış.

Albayrak Turizm sahibi kim?

Albayrak Grubu, Ahmet Albayrak ve kardeşleri Bayram Albayrak, Nuri Albayrak, Kazım Albayrak, Mustafa Albayrak ve Muzaffer Albayrak'ın ortak girişimleridir.