Alo 170 neye bakar?

İçindekiler:

  1. Alo 170 neye bakar?
  2. 170 e ne sorulur?
  3. 170 ücretli mi?
  4. 170 tel no nereye ait?
  5. Iş yeri nereye şikayet edilir?
  6. 170 neden arar?
  7. Alo 170 bayramda açık mı?
  8. Alo 160 nedir?
  9. SGK şikayet nereye yapılır?
  10. Bir işyeri maliyeye nasıl şikayet edilir?
  11. Işkur'a şikayet Nasıl Yapılır?
  12. SGK ile ilgili soruları nereye sorabilirim?
  13. Alo 170 şikayet iptali nasıl yapılır?

Alo 170 neye bakar?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. Alo 170 iletişim merkezi, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

170 e ne sorulur?

Alo 170 Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı bilgilendirme hattı olarak hizmet verir. Bu hattan sosyal haklarınızı öğrenebilirsiniz. İş kanunu ile ilgili sorularınıza cevap bulabilirsiniz. Vatandaşlar bu hattı arayarak her türlü soru ve şikâyetlerini iletebilirler.

170 ücretli mi?

ALO 170 telefon hattını arayanların ücret ödeyip ödemeyeceğine dair bilgi resmi internet sitesinde bildirilmemektedir. Ancak deneyimler göz önüne alınarak bu hattı aramanın sabit hatlar tarifesine göre ücretlendirildiği görülmüştür. ALO 170 telefon hattı ile ortalama 6 dakikalık görüşme ücreti 3,5 TL.

170 tel no nereye ait?

ALO 170 - Çalışma Hayatı İletişim Merkezi.

Iş yeri nereye şikayet edilir?

ALO 1 Sayılı İş Kanunu kapsamında görevde olan işçiler için hizmet veren hattır. ALO 170 hattı işçi ve işveren anlaşmazlığı halinde dava işlemlerinden önce arabuluculuk yapmaktadır. ALO 170 hattı üzerinden, eleştiri, ihbar, şikayet, soru, öneri ve talep hizmetleri alınabilmektedir.

170 neden arar?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

Alo 170 bayramda açık mı?

Alo 170 / 7 gün ve 24 saat boyunca hizmet vermektedir. Yani dilediğiniz saatte Alo 170 ile iletişime geçebilirsiniz. ... Açıksa saat kaça kadar açık? 23 Nisan Resmi Tatil ilan edilmiştir.

Alo 160 nedir?

e-Devlet'te Engel Yok Eğer e-Devlet Çağrı Merkezi 160'a telefon ile ulaşmakta zorluk yaşıyorsanız, işaret dili bilen e-Devlet Çağrı Merkezi çalışanlarımız ile görüntülü olarak görüşebilir ve e-Devlet Kapısı'nı kullanırken karşılaştığınız tüm sorunlar ile ilgili hızlı destek alabilirsiniz.

SGK şikayet nereye yapılır?

SGK kapsamında işçi şikayeti şu yollar ile yapılmaktadır: ALO 170 numaralı hattın aranması. ALO 1 Sayılı İş Kanunu kapsamında görevde olan işçiler için hizmet veren hattır.

Bir işyeri maliyeye nasıl şikayet edilir?

Vergi ihbarı yazılı, tutanağa geçirilmek üzere sözlü, e devlet üzerinden başvuru suretiyle gerçekleştirilebilir. Ayrıca 189 Alo Maliye hattı aranarak da ihbarda bulunabilmektedir.

Işkur'a şikayet Nasıl Yapılır?

Çalışma Hayatı İletişim Merkezi “ALO 170” i 7 gün 24 saat arayabilirsiniz. İletişim merkezimiz, T.C Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile Sosyal Güvenlik Kurumu ve Türkiye İş Kurumu tarafından sunulan tüm hizmetlerle ilgili olarak bilgilendirme yapmakta ve çözüm üretmektedir.

SGK ile ilgili soruları nereye sorabilirim?

Alo 170
  • Soru,
  • Öneri,
  • Eleştiri,
  • İhbar,
  • Şikâyet,
  • Başvuru ve taleplerinizi,

Alo 170 şikayet iptali nasıl yapılır?

Şikayet ALO 170 hattına telefonla yapılmış olsa dahi, bu şikayet yazıya dökülerek ilgili müdürlük veya birime iletildiğinden, dolayısıyla bu durumda da yine ilgili müdürlük veya birime şikayetten vazgeçildiğine dair yazılı dilekçe verilmesi gerekmektedir.