MPN kodu ne demek?

İçindekiler:

  1. MPN kodu ne demek?
  2. GTIN numarası nasıl öğrenilir?
  3. Barkod numarası nasıl alınır?
  4. Barkod numarası ne demektir?
  5. 869 ile başlayan barkod hangi ülkenin?
  6. Kimlik kartında barkod numarası nerede yazar?
  7. PTT Kargo barkod no ile sorgulama nasıl yapılır?

MPN kodu ne demek?

MPN (Manufactured Product Code): Üretici parça numarasıdır. MPN, GTIN gibi ticari ürünleri tanımlamak için kullanılan, üretici tarafından oluşturulan v e ürün üzerine basılan harf ve sayılardan oluşan koddur.

GTIN numarası nasıl öğrenilir?

GTIN bulma

  1. UPC. Bu GTIN türü, ABD'de satılan ürünlerde bulunur. Barkodun altında yer alan 12 haneli sayıdır:
  2. EAN, JAN veya ISBN. Bu GTIN türü, Avrupa ve Japonya'da satılan ürünlerde ve dünya genelinde satılan kitaplarda bulunur. ...
  3. ITF-14. Bu GTIN türü, kargo kutuları gibi çoklu ambalajlarda satılan ürünlerde bulunur.

Barkod numarası nasıl alınır?

Barkod Numarası alabilmeniz için Ticaret Odası veya Esnaf Sanatkarlar Odası'na kayıt olmak mecburidir. Odalardan alınacak olan Faaliyet Belgeleri ile Barkod işlemleriniz tamamlanmaktadır.

Barkod numarası ne demektir?

Barkod tanımı: kodlanan bilgilerin farklı kalınlıklardan oluşan yan yana dizilmiş siyah çizgiler topluluğu olarak bir etiket üzerine basılmış haline denmektedir. Barkod kodunun içerisinde ülke kodu, firma kodu gibi bilgiler bulunur. ...

869 ile başlayan barkod hangi ülkenin?

GS1 Organizasyonu GS1 Türkiye'ye 868 veya 869 önekini tahsis etmiştir, başka bir ifade ile GS1 Türkiye üyelerine 868 veya 869 öneki ile başlayan firma önekleri vermektedir.

Kimlik kartında barkod numarası nerede yazar?

Eski nüfus cüzdanlarında üst tarafta yer alan cüzdan no bilgisi yeni kimlik kartında ; ad , soyadı ve doğum tarihi bilgilerinin hemen altında yer almaktadır. Kartın üzerinde Seri No / olarak adlandırılmış ve harf ile sayılardan meydana gelmiştir.

PTT Kargo barkod no ile sorgulama nasıl yapılır?

PTT Kargo Takip işleminizi e-devlet uygulamasından da yapabilirsiniz. E-Devlet uygulamasına giriş yaptıktan sonra arama kısmına PTT yazın, ardından çıkan “PTT: Kargo” uygulamasına tıklayın. Çıkan ekrandaki “Barkod Numarası” yerine numarayı girerek kargo takibi yapabilirsiniz.