Dünyanın en pahalı villası kaç para?

İçindekiler:

  1. Dünyanın en pahalı villası kaç para?
  2. Dünyanın en pahalı yemeği nedir?
  3. Dünyanın en büyük evi ne kadar büyüktür?
  4. Dünyanın en küçük evi hangisi?
  5. Dünyanın en pahalı yemeği kaç lira?
  6. En pahalı yiyecek nedir?
  7. Dünyanın en küçük evi nerededir?

Dünyanın en pahalı villası kaç para?

Dünyanın en pahalı evi, aynı zamanda en ilginçlerinden olan Antilia Kulesi. Hindistan, Bombay'da yer alan bu evin sahibi Hintli işadamı Mukesh Ambani. İçeride kendisi ve ailesi yaşıyor. Evin değeri 1 milyar dolar.

Dünyanın en pahalı yemeği nedir?

Hazar Denizi'nde yaşayan Beluga balığının yumurtasından elde edilen Beluga Havyarı dünyanın en pahalı yiyecekleri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Siyah renkli Beluga havyarının bu denli pahalı olmasının tek nedeni neslinin tükeniyor olması değil elbette.

Dünyanın en büyük evi ne kadar büyüktür?

Maison de L'Amitie dostluk evleri anlamına gelmekte olan Neoklasik bir saray olarak tanımlanan yapı 5.760 metrekarelik bir alanda yer alırken harici yapıları ile 7.594 metrekarelik bir alan kaplamakta.18 yatak odası, 22 banyo, 1 balo salonu, 1 medya odası ve 1 sanat galerisi bu Maison de L'Amitie içinde yer alan ...

Dünyanın en küçük evi hangisi?

İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyindeki Islington semtinde, emlakçının 'dünyanın en küçük evi' olarak nitelediği 18 metrekarelik ev, 275 bin sterline (970 bin TL) satışa çıktı. Bu evde yaşayabilmek için dağcılık yeteneklerinizin biraz gelişmiş olması gerekiyor.

Dünyanın en pahalı yemeği kaç lira?

1000 sterline ev yemeği (dilimi 1.780 dolar) Bu yemeğin içinde 940 dolarlık Wagyu bifteği, 3840 dolarlık Çin matsutaki mantarı, sosunda ise 1982 yapımı bir Fransız şarabı kullanılmış.

En pahalı yiyecek nedir?

Dünyanın en nadir yemeklerinden olan kuş kafesi çorbası Çin'de yaklaşık 400 yıldır yapılıyor. İnsanların yiyebildiği en pahalı hayvansal gıda olarak dikkati çekiyor. Hong Kong'ta çorbanın kasesi 30 doları buluyor. Çorbanın kilosu 910 dolar ile dolar arasında değişiyor.

Dünyanın en küçük evi nerededir?

İngiltere'nin başkenti Londra'nın kuzeyindeki Islington semtinde, emlakçının 'dünyanın en küçük evi' olarak nitelediği 18 metrekarelik ev, 275 sterline (970 bin TL) satışa çıktı.