Özgü Namal ve çocukları kaç yaşında?

İçindekiler:

  1. Özgü Namal ve çocukları kaç yaşında?
  2. Özgü Namal memleketi neresi?
  3. Özgü Namal'ın çocuğu var mı?
  4. Özgü Namal kaç çocuğu var şimdi nerde?
  5. Yetenek Sizsiniz Türkiye Özgü Namal neden ayrıldı?
  6. Özgü Namalın çocukları erkek mi?
  7. Özgü Namal kaç tane çocuğu var?
  8. Özgü Namal Kimdir Hayatı?

Özgü Namal ve çocukları kaç yaşında?

1978 doğumlu olan Özgü Namal, 2021 yılı itibarıyla 43 yaşındadır. 2014 yılında reklamcı Serdar Oral ile evlendi. Çiftin, 'Nefes' (d.2015) ve 'Elem Su' (d.2017) adlarında iki çocuğu bulunuyor. Serdar Oral, tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Özgü Namal memleketi neresi?

Melahat Özgü Namal, 28 Aralık 1978 yılında Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.

Özgü Namal'ın çocuğu var mı?

Nefes Oral Elem Su Oral Özgü Namal/Çocukları

Özgü Namal kaç çocuğu var şimdi nerde?

Özgü Namal'ın 2014 yılında evlendiği eşi Ahmet Serdar Oral, geçirdiği kalp krizi nedeniyle yaşamını yitirdi. İki çocukları bulunan çift, 6 yıldır birlikteydi. 2014 yılında evlenen ve Nefes ve Elem Su adında iki çocuğu olan Özgü Namal ile Ahmet Serdar Oral, Köyceğiz'de yaşıyordu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye Özgü Namal neden ayrıldı?

Fakat geçtiğimiz hafta jüride Özgü Namal yerine Demet Evgar yer aldı. Bu olayın ardından Özgü Namal'ın jüriden ayrıldığı iddiaları ortaya atıldı. Ancak ünlü ismin rahatsız olduğu için jüriye katılamadığı ve istirahat ettiği ortaya çıktı.

Özgü Namalın çocukları erkek mi?

Nefes Oral Özgü Namal/Oğulları

Özgü Namal kaç tane çocuğu var?

Serdar Oral ve Özgü Namal'ın birlikteliğinden Nefes ve Elem Su adlarında iki çocuğu var. Oyuncu Özgü Namal nefes terapisti Serdar Oral ile 2013'te tanışıp 2014 yılında evlenmişti.

Özgü Namal Kimdir Hayatı?

28 Aralık 1978'de Üsküdar'da doğdu. Selanik kökenli olan annesi Akile Namal emekli bir devlet memuru, Makedonya kökenli babası Kubilay Namal ise emekli bir tüccardır. 1997 yılında profesyonel olarak Masal Gerçek Tiyatrosu'nda çocuk oyunlarıyla tiyatro oyunculuğuna başlamıştır.