Emirgana metro ile nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Emirgana metro ile nasıl gidilir?
  2. Emirgan Korusu taksimden nasıl gidilir?
  3. Marmaray ile Emirgan'a nasıl gidilir?
  4. Eminönü Emirgan korusuna nasıl gidilir?
  5. Metrobüs ile istinye parka nasil gidilir?

Emirgana metro ile nasıl gidilir?

Ümraniye taraflarından geliyorsanız Üsküdar-Çekmeköy metrosuna binerek Üsküdar'da indikten sonra iskeleden Beşiktaş vapuruna binip Beşiktaş'ta Ortaköy yönüne giden Bahçeşehir Üniversitesi durağından 22, 22RE, 25E, 40, 40T, 42T numaralı otobüslerden herhangi birine binip Çınaraltı durağında inerek Emirgan Parkı'na ...

Emirgan Korusu taksimden nasıl gidilir?

Ayrıca; Taksim'den 40, 42T, 40T otobüslerinden biriyle çok kısa bir sürede Emirgan Korusu'na ulaşabilirsiniz. Yine Mecidiyeköy'den 4.Levend'e ulaştıktan sonra, EL2 numaralı otobüslere binerek ulaşabilirsiniz. Ve de İstinye İskele'den 40 numaralı otobüse binerek Emirgan'a ulaşmak mümkün.

Marmaray ile Emirgan'a nasıl gidilir?

Anadolu yakasından ulaşım içinse marmaray ile M2 metro hattına aktarma yaparak Hacıomana gelerek 41C Ayazağa-Sarıyer otobüsüyle ulaşabilirsiniz. Google maps üzerinden Emirgan Korusuna ulaşmak için tıklayınız.

Eminönü Emirgan korusuna nasıl gidilir?

Emirgan Korusu'na gitmek için kişiler Eminönü ya da Beşiktaş'tan sahil yolu üzerinde bulunan Kuruçeşme, Arnavutköy ya da Bebek gibi duraklardan otobüslere binerek Emirgan Korusu'na en yakın mesafeli olan Emirgan Durağı'nda inebilirler.

Metrobüs ile istinye parka nasil gidilir?

Üsküdar'dan Üsküdar-Ümraniye metrosuna binerek Altunizade durağında inerek Metrobüse aktarma yapınız. Metrobüs ile Zincirlikuyu'ya geliniz. Buradan Levent-Sarıyer çıkışındaki otobüs durağından 40B numaralı otobüse binerek İstinye Park durağında indiğinizde İstinye Park Alışveriş Merkezi'ne ulaşabilirsiniz.