Hasar Kaydı sorgulama kaç TL?

İçindekiler:

  1. Hasar Kaydı sorgulama kaç TL?
  2. 5664 plaka nasıl sorgulanır?
  3. Detaylı hasar sorgulama nasıl yapılır?
  4. Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı kaç gün içinde?
  5. Sigorta hasar dosyası kaç günde sonuçlanır?
  6. SMS plaka sorgulama nasıl yapılır?

Hasar Kaydı sorgulama kaç TL?

5664 güvenli, kolay ve hızlı sigorta sorgulama yapılabilen bir mobil servis sistemidir. 5664 ile kaza, hasar, poliçe, tutanak, mağdur, değişen parça ve araç detay sorgulamaları hızlı ve güvenli bir şekilde yapılabilir. Sorgulama ücreti tüm vergiler dahil 11,00 TL'dir.

5664 plaka nasıl sorgulanır?

5664 SMS sorgulama hizmeti ücretlidir. Ücretlendirmeler tüm operatörler için sorgulama başına 11 TL' dir. Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin.

Detaylı hasar sorgulama nasıl yapılır?

Aracın şasi numarasıyla bütün bilgilerini detaylı olarak öğrenmek için DETAY BOŞLUK S BOŞLUK ŞASİ NUMARASI'nı yazıp 5664'e sms göndermeniz yeterli. Değişen parça bilgisi sorgulamasını şasi numarası ile yapmak için PARÇA BOŞUK S BOŞLUK ŞASİ NUMARASI BOŞLUK KAZA TARİHİ'ni yazıp 5664'e sms gönderebilirsiniz.

Maddi Hasarlı Trafik Kazası Tespit Tutanağı kaç gün içinde?

Tazminat davası konusunda maddi hasarlı trafik tespit tutanaklarının geçerlilik süresi 2 yıldır. Kazanın sebep olduğu hasarların karşılanması için kazanın öğrenildiği tarihten itibaren 2 yıl; kazanın meydana geldiği tarihten itibaren ise 10 yıl olmak üzere farklı durumlar mevcuttur.

Sigorta hasar dosyası kaç günde sonuçlanır?

Hasar dosyasının kusur oranı komisyon tarafından üç iş günü içerisinde sonuçlandırılmaktadır. Kaza tespit tutanağının doldurulmasından sonra hasar anında istenen diğer belgelerle beraber 5 iş günü içerisinde sigorta şirketine ulaşarak hasar dosyasının açtırılması gerekmektedir.

SMS plaka sorgulama nasıl yapılır?

SMS yöntemi oldukça kolay ve pratik.
  1. Plaka sorgulatma yapmak için araştırdığınız aracın plakasını birleşik bir şekilde yazdıktan sonra SMS hizmet bedeli ödemek suretiyle 5664'e göndermeniz yeterli. ...
  2. Mesajı gönderdikten sonra kısa süre içerisinde SMS olarak size bilgi verilir.
Daha fazla öğe...